Organisatie Golf Puyenbroeck in tijden van corona

16 december 2020

Nog in de raad van december stelde Martine een vraag over de organisatie van Golf Puyenbroeck in tijden van corona.

Onlangs kreeg ik een signaal van leden van Golf Puyenbroeck i.v.m. het tijdstip van het rapen van golfballen op de driving range. Dit gebeurt steeds op dezelfde drie dagen, telkens op hetzelfde uur. Dit werd gesignaleerd aan de verantwoordelijke of er geen mogelijkheid bestaat om de ballen eens op een ander tijdstip te rapen, zodat niet steeds dezelfde spelers worden getroffen. Maar dit bleek onmogelijk. Wat is de reden hiervan? Dat Golf Puyenbroeck heel wat leden telt, weten we ondertussen. Dat golf in de lift zit weten we ook. Tijdens de coronacrisis is een groot deel van de bevolking meer gaan wandelen, gaan fietsen en blijkbaar hebben ook meer mensen de golfsport ontdekt. Dit was onlangs nog uitgebreid in het nieuws. Ik was dan ook verrast te vernemen dat tijdens de tweede golf van de coronacrisis de leden slechts 1 x per week op het terrein mogen, terwijl dit 3 x per week was tijdens de eerste golf van de crisis. En dit terwijl buitensport door alle experten en virologen aangemoedigd wordt. Wat is de oorzaak hiervan? Graag had ik van de bevoegde gedeputeerde haar zienswijze in deze gekend. 

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info