Promotie toeristische ondernemers

16 december 2020

In de raad van december stelde raadslid Martine Verhoeve een vraag over de promotie van toeristische ondernemers. 

Toen ik op de website van Toerisme Oost-Vlaanderen ging kijken was ik blij verrast te zien dat er sterk wordt ingezet op het promoten van fietsroutes en wandelroutes dichtbij. Gasten prikkelen om O-Vl te ontdekken is mijn inziens dan ook de kerntaak van Toerisme O-Vl. Het is trouwens nu wel duidelijk dat in 2020, ingevolge de coronacrisis, de Vlaming en dus ook de Oost-Vlaming meer is gaan wandelen en fietsen in eigen regio en daar buiten. En wie weet, zal deze tendens zich in de toekomst verderzetten. Ik las dat in het magazine "Routen" info staat voor daguitstappen en weekendjes weg. Hoe wordt dit magazine samengesteld? Kunnen ondernemers hun zaak – denk hierbij aan logies, restaurants, cafés, private attracties... – hierin promoten? Wordt er een coronagarantie ingebouwd? Bvb. als men door de coronamaatregelen verplicht moet sluiten, men de advertentie terugbetaald krijgt? Bestaat er een soort van catalogus met de samenwerkingsmogelijkheden tussen de adverteerder en Toerisme Oost-Vlaanderen voor 2021? Vindt er hierover ook voldoende onlinecommunicatie plaats?

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info