Einde renovatie dienstencentrum Ledeberg in zicht

22 09 2014

Het dienstencentrum van Ledeberg staat al enkele jaren in de stijgers voor renovatie. De oorspronkelijke deadline van 2010 werd wegens onverwachte stabiliteitsproblemen en andere tegenslagen al enkele keren achteruitgeschoven. Tijdens de rondleidingen voor de buurt vorig jaar was al duidelijk dat er nog heel wat werk aan de winkel zou zijn.

Uit een vraag van fractievoorzitter Sami Souguir blijken de renovatiewerken momenteel op schema te lopen. De renovatie van voor- en achtergevel zal eind deze maand voltooid zijn. Hierdoor verdwijnt meteen ook een belangrijke bron van lawaai- en stofhinder voor de buurt. De laatste fase omvat de afwerking en technische uitrusting van het complex. Verwacht wordt dat de werken kunnen aanvangen na het herfstreces begin november en deze zouden eind september 2015 moeten beëindigd zijn.

Sami Souguir: “Ik ben tevreden dat de dienst facility management de werken en planning strikt opvolgt. Ledeberg heeft immers lang genoeg uitgekeken naar een performante dienstverlening bevolking en politie. Ook door de ingebruikname van de vernieuwde feestzaal en receptieve ruimtes komt een einde aan het beproefd geduld van heel wat verenigingen.”

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info