Met 'De Zulle' beschikt Wondelgem over gloednieuwe polyvalente zaal

13 juni 2015

Half juni werd "de Zulle" feestelijk geopend. Het is de vijfde polyvalente zaal die het stadsbestuur verwezenlijkt op haar grondgebied en komt tegemoet aan de grote vraag naar dergelijke ruimte voor de jeugd en het verenigingsleven. Eerste schepen Mathias De Clercq heeft vorige legislatuur als schepen van Jeugd stevig aan de kar getrokken voor dit dossier, ondanks de vele tegenkantingen die er waren.

Hij is dan ook bijzonder tevreden dat de polyvalente zaal gerealiseerd werd: “De jeugd van Wondelgem en Mariakerke was al jaren vragende partij voor een eigen stek. Ze kunnen nu gebruikmaken van een veilige en voldoende geluidsdichte fuifzaal en jeugdlokalen. Op termijn is er ook plek voor een jeugdhuis.” Het aantal parkeerplaatsen op de Neptunussite steeg inmiddels naar 160 plaatsen. Fractievoorzitter Sami Souguir: "Indien nodig zal de stad bekijken of het ook de parkings van Delhaize en Colruyt kan inschakelen. Zo willen we parkeerhinder in de buurt vermijden."

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info