Vrijwilligers en professionele equivalenten op het vaccinatiecentrum Flanders Expo

22 juni 2021

De vacinaties lopen op volle toeren. We worden nog de vaccinatiekampioen van Europa, wie had het ooit kunnen denken. Het gaat zelfs zo snel dat we momenteel meer handen nodig hebben. Professionele equivalenten en vrijwilligers. 

Er werd dan ook o.a. via Stad Gent opgeroepen om zich aan te melden om een handje mee te helpen, want elke 0,8 seconden wordt er eentje gezet, weekends incluis.

Vraag:
Hoeveel verpleegkundigen hebben in loondienst een vaccinatie gezet op Flexpo?
Hoeveel vrijwilligers hebben een vaccinatie gezet op Flexpo?
Hoeveel vaccinaties werden gezet door een verpleegkundige in loondienst?
Hoeveel vaccinaties werden gezet door een vrijwilliger?
Hoeveel artsen en hoeveel apothekers hebben tot nog toe meegedraaid in het vaccinatie centrum op flexpo en welke waren daarvan professioneel actief, en dus betaald. En welke proportie werkte als vrijwilliger?
Hoeveel was de loonkost tot nog toe aan professionelen op Flexpo en hoeveel vrijwilligersvergoedingen werden uitgekeerd?
Vrijwilligers konden kiezen tussen verschillende systemen van vergoeding (onkosten, vrijwilligersvergoeding, afzien van vergoeding, …) Kunnen de systemen geduid worden en weergegeven worden hoeveel mensen voor welk systeem kozen?

Mattias De Vuyst
Gemeenteraadslid

Het vollediga antwoord kan u hier lezen.
 

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info