Opinie Stephanie: "mijn lief zou me aanraden me niet te mengen in het politieke moddergevecht. Maar dat kan ik niet meer"

7 oktober 2022
"Something is rotten in the state of Belgium. De krantenkoppen deze week schetsten een deerniswekkend beeld van het politieke leven.

Onze justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld) leeft ondergedoken na een mislukte ontvoeringspoging. Viceminister-president Hilde Crevits (cd&v) neemt enkele dagen platte rust nadat ze het bewustzijn verloor tijdens een ellenlange onderhandeling. De septemberverklaring van de Vlaamse regering werd uitgesteld door politiek gekrakeel, dat vandaag een maat voor niks blijkt te zijn geweest" een niet mis te verstane inleiding van het opiniestuk van fractieleidster Stephanie D'Hose.

Je leest haar volledige opinie (verschenen in De Morgen) hier.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info