Extra ondersteuning van onze Gentse jeugd via de vrijetijdssector

21 februari 2021

Eerder kregen alle erkende clubs met middelen uit het Vlaamse noodfonds een forfait van 1000 €, clubs met een jeugdwerking kregen een extra subsidie. “Daar komt nu extra financiële steun bij voor clubs met een jeugd- of G-werking die inkomsten zagen verloren gaan door afgelaste wedstrijden of eetfestijnen.”, legt schepen Sofie Bracke uit.

Sporten is een belangrijke uitlaatklep voor jongeren, zeker tijdens deze periode. Daarom vinden we het belangrijk om onze clubs extra te ondersteunen.” Daarnaast krijgen ook Tejo en OverKop meer middelen, zij zijn er voor jongeren die het mentaal moeilijk hebben. Daarnaast gaat er vanuit het noodfonds ook geld naar de cultuursector en het organiseren van coronaveilige events.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info