›› Home ›› Nieuws

Evelien Bekaert nieuwe directeur Gentse Ombudsdienst

30 januari 2024

Evelien Bekaert wordt vanaf maandag 19 februari 2024 de nieuwe directeur van de Gentse Ombudsdienst. Het gaat om een mandaatfunctie van 6 jaar. Ze neemt de fakkel over van Irmine Vermandere, die sinds juni 2023 waarnemend directeur was van de Ombudsdienst.

"Evelien woont en werkt al 20 jaar in Gent en kent de stad van binnenuit. Sinds 2014 maakt ze deel uit van de stadsorganisatie. Klantgerichtheid is steeds de rode draad geweest in haar loopbaan, meer bepaald het verbeteren van dienstverlening. Evelien blikt terug op een ruime ervaring binnen verschillende leidinggevende functies in de dienstverlenende sector, zowel in de privé als binnen de stad. Zo werkte ze als afdelingshoofd bij het Mobiliteitsbedrijf. In haar laatste functie binnen de Stad was ze coördinator van het Stadsmarketingfonds. Ik wens haar veel succes.", zegt gemeenteraadsvoorzitter Christophe Peeters. 

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info