›› Home ›› Nieuws

Stad Gent blijft financieel gezond

22 juni 2021

Als overheid moet je als een goede huisvader of huisvrouw over de centen waken. Een gezonde begroting is er voor de Gentenaars, niet omgekeerd. Fractieleider Stephanie D’Hose kwam tussen voor onze fractie over de budgetwijziging 2021.
 

“We blijven investeren, in Gent en de Gentenaars. In het welzijn en de welvaart. In de middenstand, de cultuursector, onze sportclubs, onderwijs en kinderopvang. Met de blik vooruit en weloverwogen keuzes. We blijven een buffer voorzien en houden de schuldgraad onder de 100%. De ambities van dit stadsbestuur worden daarbij niet uitgesteld of herschikt. Dit stadsbestuur zal onze kinderen en kleinkinderen niet opzadelen met de lasten.” Lees de volledige tussenkomst van Stephanie hier.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info