›› Home ›› Nieuws

PWA pakt graag uw klusjes aan

15 november 2011

Komt u ook soms handen te kort? Houdt u van uw grote tuin maar vindt u de tijd niet meer om het gazon te maaien of om vallende bladeren te harken? Komt u er niet toe om klusjes uit te voeren? Of bent u een kluns in het invullen van administratieve documenten? Het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap schiet u graag te hulp.

“Meer dan 300 actieve werkzoekenden staan klaar om uw klusjes op te knappen”, zegt schepen van Werk en Innovatie en voorzitter van PWA Gent, Sofie Bracke. “Het PWA-systeem wordt vaak verward met de succesvolle dienstencheques. Onterecht want hoewel ook de vergoeding voor het PWA-systeem fiscaal aftrekbaar is, bieden ze verschillende diensten aan. Je kan geen poetshulp inroepen via het PWA, maar ze zetten wel mensen in om senioren gezelschap te houden, sneeuw te ruimen of de hond uit te laten.”

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info