›› Home ›› Nieuws

Fietsbrug genoemd naar André Denys

8 maart 2018

Een van de twee nieuwe wandel- en fietsbruggen over de Ringvaart en de R4 krijgt de naam André ­Denysbrug. Een mooi eerbetoon aan de in 2013 overleden Oost-Vlaamse gouverneur die altijd hard aan de kar heeft getrokken voor het Parkbos.

André Denys was zelf een fervent fietser en heeft ervoor gezorgd dat het Parkbos altijd hoog op de agenda bleef staan. De huidige provinciegouverneur Jan Briers vond het dan ook maar logisch om één van de honderd meter lange fietsbruggen over de Ringvaart en de R4 naar de gewezen gouverneur te noemen. Denys stond bovendien gekend als een echte bruggenbouwer, die altijd samenwerking zocht en er in het dossier van het Parkbos erin is geslaagd om verschillende neuzen in dezelfde richting te krijgen.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info