›› Home ›› Nieuws

Veiligheidsverlichting buurtparking Ter Linden

13 juni 2017

Bewoners merkten op dat op de buurtparking Ter Linden, ter hoogte van de eindhalte van tram 22, nog geen verlichting is voorzien. Niet enkel zou verlichting het veiligheidsgevoel voor gebruikers ’s avonds verhogen, het kan tevens voor een afschrikeffect zorgen voor potentiële overlast zoals inbraak of sluikstort. 

Uit het antwoord op een vraag van fractievoorzitter Sami Souguir hierover blijken bij het ontwerp van de buurtparking wel wachtleidingen te zijn voorzien maar wil men omzichtig te werk gaan om overlast en hinder voor de aanpalende tuinen te vermijden. Een klassieke openbare verlichting lijkt dan ook niet aangewezen. Daarom zal men bekijken of een ander concept van veiligheidsverlichting met eventuele detectie kan voorzien worden.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info