›› Home ›› Nieuws

Meer aandacht voor senioren en andersvaliden bij openbare werken

22 december 2016

Tijdens de begrotingsbesprekingen deed gemeenteraadslid Geert Versnick een oproep aan schepen Watteeuw om in de toekomst de uitvoering van de openbare werken te optimaliseren en dit specifiek in het licht van het comfort van senioren en andersvaliden. Deze bevolkingsgroepen zijn immers vaak niet in staat om de hindernissen die gepaard gaan met wegeniswerken alleen te overwinnen.

Geert Versnick: "Het is onze plicht om assistentie te bieden, maar dit doen we vooralsnog onvoldoende. Nochtans beschikken we over de nodige gegevens, onder meer uit de registers van burgerlijke stand, om een betere begeleiding aan te bieden. Deze informatie stelt ons in staat om een gerichte communicatie te voeren en de nodige ondersteuning aan te bieden waar nodig."

De bevoegde schepen zal dit constructieve voorstel ter harte nemen en de nodige initiatieven ontwikkelen

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info