›› Home ›› Nieuws

Hulpverlening aan zelfstandigen in moeilijkheden

12 december 2016

1 op 6 zelfstandigen hebben een inkomen onder de armoedegrens. Het OCMW werkte, onder liberale impuls,  een kader uit waarbij onder strikte voorwaarden tijdelijk financiële steun aan zelfstandigen in moeilijkheden kan verleend worden. Carl De Decker : “Zelfstandigen in moeilijkheden hebben net als andere burgers recht op maatschappelijke dienstverlening”. 

Onze steun en inspanningen om zelfstandigen in armoede te begeleiden moet gaan naar zij die het echt nodig hebben. (Schijn)vennootschappen die geen duidelijke activiteiten kunnen aantonen hebben geen plaats in dit verhaal.

Carl De Decker : “Als OCMW zullen we de goede samenwerkingsverbanden die we  hebben om fraude tegen te gaan, ook hanteren in dit kader”.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info