›› Home ›› Nieuws

Lockers op Gentse Feesten

11 juni 2015

Op heel wat festivals en evenementen kan je tegenwoordig als bezoeker een locker huren. Het systeem is zeer eenvoudig, men heeft onbeperkt toegang tot zijn spullen. Handig en bovenal, zeer veilig. Dergelijk systeem leek gemeenteraadslid Stephanie D’Hose dan ook handig voor de Gentse Feesten, die jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekken, allemaal op zoek naar een plezierige tijd in een veilige omgeving. Het laatste dat je dan wil is een hele dag of nacht met een overvolle handtas, rugzak of bijvoorbeeld motorhelm rondzeulen.

Ze stelde meteen de vraag aan feestenburgemeester Christophe Peeters die er graag op ingaat. Mogelijks al dit jaar komen er lockers op de Gentse Feesten, kleinschalig als test. Een locatie is er op dit moment nog niet, maar een plaats waar veel volk aankomt of een fietsknooppunt zou uiteraard ideaal zijn.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info