›› Home ›› Nieuws

Gids door 150 jaar liberaal leven in Gent

5 december 2014

Het liberale leven en Gent zijn historisch veel sterker met elkaar verweven dan wordt vermoed. Wie weet nog dat vanaf 1830 tot aan de Tweede Wereldoorlog de liberale burgemeesters elkaar opvolgden? In Van Andriesschool tot Zondernaamstraat situeert auteur Bart D’hondt de belangrijkste liberale actoren in 200 lemma’s, en linkt ze aan nog bestaande plaatsen in Gent.

Bart D’hondt is een geboren en getogen Gentenaar. Hij studeerde politieke en sociale wetenschappen aan de Gentse universiteit en is wetenschappelijk medewerker van het Liberaal Archief.

Van Andriesschool tot Zondernaamstraat telt 288 pagina’s op groot formaat en is rijkelijk geïllustreerd. Het boek kost € 35 (+ € 5 verzendkosten) en kan je hier bestellen.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info