›› Home ›› Nieuws

Dialoog op zaterdag: thema ondernemen

10 mei 2011

Op 10 en 11 december 2010 vonden de ledendagen van Open Vld Gent plaats. De leden konden zich toen, samen met de liberale schepenen en gemeenteraadsleden, buigen over een toekomstvisie voor Gent. Deze ledendagen worden nu verder uitgediept in themavoormiddagen, onder de noemer: ‘Dialoog op zaterdag’.

Open Vld Gent-Zuid neemt de themavoormiddag ‘Ondernemen’ voor zijn rekening. U zal over dit belangrijk thema in debat kunnen treden met Eerste schepen en schepen van Ondernemen en Middenstand Mathias De Clercq, tevens bestuurslid in onze onderafdeling, en met Sami Souguir, fractievoorzitter in de Gentse Gemeenteraad en ondervoorzitter bij Open Vld Gent- Zuid. Als voorzitter van de afdeling nodig ik u vriendelijk uit op zaterdag 8 oktober vanaf 9u30 in de zaal van het ACLVB, Koning Albertlaan 95, Gent.

Naast deze inhoudelijke activiteit zijn er onze jaarlijkse ‘vaste waarden’ zoals de Kaas- en wijnavond (28 mei vanaf 19u, Gildenhuis, Sint-Denijs-Westrem), het Blauw aperitief (11 september vanaf 11u, Kasteel Borluut, Sint-Denijs-Westrem) en de Mosselsouper (26 november vanaf 19u, zaal Melac Zwijnaarde). Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u vragen, suggesties of opmerkingen heeft. U vindt alle contactgegevens op de onderzijde van deze pagina.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info