›› Home ›› Nieuws

Heraanleg Antoon Catriestraat dichterbij

1 december 2013

De heraanleg van de Antoon Catriestraat staat weer een stapje dichterbij. De eerste vergaderingen rond de studie die alle aspecten rond de heraanleg in kaart moet brengen, zijn afgerond. Intussen werden ook de topografische opmetingen volledig uitgevoerd en werden een aantal mogelijke dwarsprofielen uitgetekend.

De uitvoeringstermijn van de studie is 18 maanden, met opschorting tijdens de periode dat de start- en projectnota in behandeling zijn bij de Regionale Mobiliteitscommissie. De start van de werken is afhankelijk van de voortgang van de onteigeningen die noodzakelijk zijn om de straat breder te maken voor fietspaden. Daarna kan worden overgegaan tot aanbesteding en uitvoering van de werken. Al sinds 1982 ijveren buurtbewoners voor de heraanleg van de straat die er door putten in het wegdek, doorzakkingen van de berm erg slecht bijligt. Bovendien zijn er geen voet- en fietspaden.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info