›› Home ›› Nieuws

Mathias De Clercq lijsttrekker Vlaams parlement

14 januari 2014

De leden van het Oost-Vlaamse regiobestuur hebben Mathias De Clercq aangeduid als lijsttrekker voor de komende Vlaamse verkiezingen op 25 mei 2014.

Mathias De Clercq is bijzonder verheugd met het resultaat: “Ik ben ervan overtuigd dat ik als lijsttrekker de belangen van onze partij kan dienen. De voorbije jaren heb ik als schepen van Jeugd, Werk, Economie, Ondernemen en voor de Haven heel wat ervaring opgedaan met Vlaamse bevoegdheden. In mijn hoedanigheid van schepen kom ik regelmatig in contact met de ministers en administraties van het Vlaams Gewest. Ik wil in het Vlaams parlement de stem zijn voor Oost-Vlaanderen en onze havens die zoveel betekenen voor de welvaart in onze provincie, in Vlaanderen en in ons land. Daarnaast heb ik duidelijke plannen om op het vlak van de mobiliteit, het onderwijs, de ziekenzorg en het milieu een bijdrage te leveren in het Vlaams parlement.” Mathias De Clercq dankt de leden voor het grote vertrouwen en zal er alles aan doen om, samen met alle mandatarissen, kandidaten, militanten en sympathisanten van de partij, het liberalisme in Oost-Vlaanderen nog sterker te maken.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info