›› Home ›› Nieuws

Provincie investeert aan Gent-Zuid

1 februari 2011

De provincieraad heeft het voorstel van de deputatie goedgekeurd om aan Gent-Zuid haar nieuw provinciehuis te vestigen. Al jaren was het Oost-Vlaamse provinciebestuur op zoek naar een plek om al zijn diensten te centraliseren, die nu nog verspreid zijn over zeven locaties in Gent.

Daartoe wordt het huidige provinciale gebouw (PA C) uitgebreid. De provincie koopt de resterende ruimte boven het shoppingcenter aan. In het gebouw komt niet alleen de centralisatie van alle administratieve diensten, maar ook de huisvesting van de provincieraad en de deputatie. De verhuis is voorzien rond 2013.

 

“De provincie is ook bereid om mee te investeren in de verfraaiing van de omgeving, zodat een mooie toegangspoort tot de stad zal worden gerealiseerd”, aldus fractieleider en provincieraadslid Johan Beke.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info