›› Home ›› Nieuws

Mick Daman blijft voorzitter Open Vld Gent

3 juni 2013

Mick Daman is herverkozen als voorzitter van Open Vld Gent. Hij kreeg 79% van de stemmen. Het is zijn 5e herverkiezing sinds 2001. Tijdens de voorzittersverkiezingen bleek ook dat schepen Mathias De Clercq nog altijd de populairste mandataris is voor alle leden.

De voorzittersverkiezingen van Open Vld Gent vonden zondag plaats. 482 leden kwamen naar het Europahotel om hun stem uit te brengen. 79% daarvan koos voor Mick Daman, de andere 21% ging naar Sandy De Bruycker. De pas herverkozen voorzitter wil er over waken dat de blauwe accenten in het bestuursakkoord worden uitgevoerd. Hij wil de partij nog wat scherper profileren om bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 boven de 20% van de stemmen uit te komen. In de rand van de verkiezingen bleek ook dat Mathias De Clercq de populairste liberale politicus van Gent is, direct gevolgd door Christophe Peeters en Sami Souguir.

Bron: www.avs.be

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info