›› Home ›› Nieuws

Naar betere dienstverlening voor Gentenaars

14 februari 2012

Gentenaars hebben het soms moeilijk om in een Administratief Dienstencentrum te geraken. Ze hebben geen dienstencentrum in hun onmiddellijke omgeving, zijn niet goed te been, of hebben het gewoonweg te druk. Dankzij schepen Catharina Segers komt de dienstverlening van de stad binnenkort naar de mensen toe. Een Mobiel Dienstencentrum, in de vorm van een bus, zal vanaf april de stad doorkruisen.

Het Mobiel Dienstencentrum zal een uitgebreid aanbod van diensten bieden. Ook Gentinfo en de bibliotheek rijden mee. Zelfs voor inschrijving van studenten kan het Mobiel Dienstencentrum op piekmomenten worden ingeschakeld. Voor de bus is een tweewekelijks vast traject uitgestippeld. Op bepaalde dichtbevolkte plaatsen, zoals de Brugse Poort, houdt de bus wekelijks halt. In de kanaaldorpen en in sommige randgemeenten zal dat om de veertien dagen zijn. De bus zal ook geregeld stoppen op drukke plaatsen, zoals voor pendelaars aan de stations. Een extra troef: de bus zal open zijn tot 19 uur.

Op 13 oktober staan de liberalen, socialisten en onafhankelijke Gentenaars samen op één lijst Voor Gent.

Voor Gent kiest voluit voor samenwerking, over de partijgrenzen heen en reikt de hand aan iedereen die op een positieve manier aan het Gent van morgen wil werken.

Meer info:

www.voorgent.be

Optionele cookies plaatsen voor Google Analytics, zoeken en social media integratie:       Accepteren       Weigeren       Meer info